ADRIA BIKE ponovno organizirala odlično dirko na Krku

Se še spomnite famozne dirke 4Islands, katere se že nekaj let udeležujeta pomembna člena kluba Energijateam.com Mitja Tancik in Gregor Dimic? Organizator le-te je Adria Bike, ki je za konec sezone organizirala še eno odlično tekmo na Krku, imenovano Krk ‘n’ Roll. Potekala je v soboto, 13.10., udeležil pa se jo je naš neustavljivi Mitja Tancik. Kakšen je bil dvodnevni izlet na morje in kaj vse se je dogajalo, si preberite v njegovi izjavi spodaj.

»Tekma je bila 71 kilometerski maraton po nam znanem Krku. Mešanica vsakoletne 1. etape 4 otokov in 2. etape izpred 2 let, ko nam burja ni pustila štartati na Rabu.

Lepa in surova trasa s pestro podlago skal, makadama in zemlje. Zanimivi vzpon na luno s hudim razgledom na Baško in lepe obmorske poti ob Vrbniku ter težki, ozki in igrivi singli.

Na žalost me je na spustu z Lune proti Vrbniku presenetil defekt in kar 7 km sem se peljal po zadnji prazni gumi, kar mi je vzelo ogromno časa in energije. Na srečo me je spremljevalna ekipa oskrbela z rezervnim obročem in tako sem nadaljeval v svojem ritmu. Prehiteval sem tekmovalce vse do cilja in na koncu je zadostovalo za 12. mesto na epic trasi in 5. v kategoriji master.

Z uvrstitvijo nisem ravno blirjiral, a z borbo sem zadovoljen.

Še lepše pa je bilo naslednji dan, ko smo z otroki v družbi prijatelja Aljoše in njegovih punc opravili pravi gorski pohod in obiskalj rt Škuljica, to je bilo res top«.

Organizatorji dirk Adria Bike ne poskrbijo le za dobro dirko, temveč tudi za nepozabno doživetje, ki sam za vedno ostane v lepem spominu.