Uradni zaključek sezone 2018

Kolesarji vsako leto sezono zaključijo še uradno s podelitvijo nagrad v skupnem seštevku SloXcup. Letos je podelitev že drugo leto zapored potekala v ljubljanskem Koloseju, povezoval pa jo je Andrej Dekleva. Tekmovalce in njihove spremljevalce sta nagovorila Jan Starman, predsednik odbora za gorsko kolesarstvo, in  Tomaž Grm, predsednik kolesarske zveze Slovenije. Nagrade so najprej prejeli tekmovalci BMX disciplin, sledila je podelitev spustašem in na koncu še tekmovalcem olimpijskega krosa. Energijateam.com je v skupnem seštevku med klubi zasedla tretje mesto, nagrado za najboljšo tekmo v SloXcup-u so zasluženo prejeli naši Kočevarji.  Po podelitvi je sledila še pogostitev ter prijetno druženje in klepet.

V kategoriji u7 si je Ema Tancik priborila 2. mesto.

V kategoriji u9 je Kaja Pevec osvojila 3. mesto.

V kategoriji u11 je Meta Tancik zasedla 2. mesto.

V kategoriji u15 je Žan Pahor osvojil 2. mesto.

Med mlajšimi mladinkami (u17) sta si priborili Tamara Homar 1.  ter Ana Janežič 2. mesto.

Med starejšimi mladinkami je Vita Movrin osvojila 1. mesto, med mladinci pa je Jakob Smolnikar sezono zaključil na 2. mestu.

V kategoriji u23 je David Ivartnik zaključil na 3. mestu.

V kategoriji Amaterji je Evgen Pevec osvojil 3. mesto.

Med Veterani 2 je Mitja Tancik zasedel 1. mesto.

Na vse tekmovalce Energijateam.com, še posebno pa na dobitnike priznanj, smo neizmerno ponosni in jim iz srca čestitamo. Prav tako pa jim želimo uspešno pripravo na prihajajočo sezono.

Da pa bodo priprave potekale čimbolj optimalno, so se trenerji Energijateam.com, tako kot že vsako leto doslej, udeležili licenčnega seminarja, ki je potekal v Novem Mestu.